NADIR USLUGE

Adrenalinske vožnje

Najluđe i najbrže adrenalinske vožnje na ovom dijelu Jadrana! Iskusite svu snagu motora NADIR EXPRESS devet metarskog gumenjaka kao i svu spretnost manevara našeg skippera već danas! Spremni na izazov?

TAXI & hitni transferi

Vršimo usluge EXPRESS prijevoza gumenjakom ili TAXI transporte putnika jednim od više naših brodica i to po cijelom Jadranu – Od Savudrije do Prevlake! Naš stručan i iskusan tim čeka Vaš poziv!

Rent a boat

Unajmite NADIR Rent a boat i otkrijte Lošinjski arhipelag, ljepote njegovih otoka, uvala i plaža koje nisu dostupne kopnom. Upravljanje brodicama je vrlo jednostavno, a možete koristiti i usluge skipera.

Suha marina

Suha marina NADIR čuva i servisira vaša plovila i nalazi se u krugu servisa. Kapacitet marine je cca 40 plovila. Dovoz i odvoz plovila iz marine moguće je ostvariti u vašem ili našem aranžamanu.

Servis brodskog trupa

Nudimo usluge podvodnog pranja i bojanja te zaštitu trupa svih vrsta brodova. Vaše plovilo možete ostaviti s punim povjerenjem nama na brigu u krugu osiguranog škvera i suhe marine na Vaše potpuno zadovoljstvo!

Servis brodskih motora

Ovlašteni smo serviseri za unutarnje i vanbrodske motore poznatih svjetskih proizvodjača: * Mercruiser * Mercury * Mariner * Honda * Suzuki. Imamo sav potreban pribor, dijagnostičke alate, kao i rezervne dijelove za navedene motore.

Dizanje i spuštanje plovila

U krugu servisa nudimo usluge dizanja i spuštanja plovila. Na raspolaganju imamo i 10 t dizalicu. Prepustite našim stručnim djelatnicima Vaše brodove i brodice sa punim povjerenjem!